Vinstra Markedsforening på Facebook Abonner på nyheter fra Vinstra Markedsforening Vinstra Markedsforening på YouTube

Vinstra Markedsforening

Åpent møte om arrangement og vertskapsrollen

Regionrådet og Næringsforeninga inviterer arrangører, folk fra handel- og servicenæringen, reiselivsaktører og andre interesserte til formiddagsmøte på Sygard Grytting onsdag 29. januar klokken 09.00. Fortsatt noen ledige plasser igjen!!


JAAAAAAAAA!!!

Julenissen kom tidlig til Vinstra i år - Countryfestivalen er redda! Og det BLIR festival på Vinstra første helga i juli. I kveld er det lov å ta seg en ekstra juleøl! Pressemeldingen i sin helhet kan du lese her:


Julegateåpning på Vinstra

Lørdag 30. november er det julegateåpning på Vinstra. Fakkeltoget går fra stasjonen til Sødorptunet klokken 15.30. Der vil det bli tenning av det store juletreet inne på senteret, servering av gløgg og pepperkaker, gang rundt treet - og ryktene sier at til og med den EKTE julenissen kommer med noen overaskelser.. Vi oppfordrer alle store og små til å kle seg ut i nisseklær denne ettermiddagen. Vel møtt :)


Førjulskonsert med Hanne Krogh & tre tenorer i Sør-Fron kirke

Fredag 22. november kan du sikre deg skikkelig førjulstemning. Konserten med Hanne Krogh & tre tenorer starter klokken 18.30. Billetter får du kjøpt enten på Sør-Fron Auto eller på www.billettservice.no. Vi sees til en stemningsfull førjulskonsert i flotte omgivelser!


Boligpartner ny medlem i VMF

Boligpartner er ny medlem i Vinstra Markedsforening. Avdelingen på Vinstra består av Marita Adelheid Larsen Grøthe, som er boligkonsulent og Bjørner Baukhol som er byggeleder. Vi ønsker dem hjertelig velkommen på laget! Les mer om dem under:


Alt klart for revy!!

I dag - fredag 25/10 - er det premiere på Vinstrarevyen "Nå byne det". Det er utsolgte hus til dagens premiere og til forestillingen i morgen, lørdag. Få billetter igjen til søndag. Ellers er det mulig å få med seg revyen torsdag 31/10, fredag 1/11 og lørdag 2/11. Vi har en beskjeden oppfordring til dere alle: MØT OPP - DETTE VIL DERE IKKE GÅ GLIPP AV :)


VIP-kundekveld på Fargerike

Torsdag 31/10 er det klart for VIP-kundekveld på Fargerike på Peer Gynt Senter. Det kommer flere spennende foredragsholdere for å snakke om siste trender innen interiør. Det blir servering og trekning av gavekort. Påmelding til Dan på dan@fargerike-vinstra.no eller tlf. 61290708 innen torsdag 17/10.


Side 5 av 18Først   Forrige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
Fjerner flaggnekt

Fjerner flaggnekt

Fram til nå har Nord-Fron kommune hatt som gjel...

TITLE

Vil ha mer bredbånd

Politikerne i Nord-Gudbrandsdalen er bekymra ov...

TITLE

Høstferie 2017 - INFO

TITLE

Dømt for voldtekt

En mann i 70-årene fra midt-Gudbrandsdal er døm...

TITLE

Går for E6 vest for Lågen

Fylkesmann i Oppland Sigurd Tremoen mener det e...

TITLE

Kvam IL på Markedsdagen

Lørdag kl. 11 - 15.00 ved Sinclair/Kvam Stasjon

TITLE

Kvam Idrettspark - parkering på utsiden

Kvam IL ønsker å unngå motorisert ferdsel i Kva...

TITLE

Bil i grøfta

En bil har kjørt i grøfta på Vinstra ved Ruste....

TITLE

Triveleg kveld i Skåbu!

Ca. 40 personar møtte opp på markvandringa ved ...

fredag
22.september
lørdag
23.september
søndag
24.september
mandag
25.september
tirsdag
26.september
onsdag
27.september
torsdag
28.september
fredag
29.september
lørdag
30.september
søndag
01.oktober
SkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyet
10°11°12°14°13°12°12°12°11°10°
Flau vind, Øst, Skyet 0 mmFlau vind, Sør, Skyet 0 mmFlau vind, Vest-sørvest, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mmLett bris, Sør-sørøst, Skyet 0 mmLett bris, Sørøst, Skyet 0 mmLett bris, Sør-sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mm
Værvarsel Vinstra i Nord-Fron fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK