Vinstra Markedsforening på Facebook Abonner på nyheter fra Vinstra Markedsforening Vinstra Markedsforening på YouTube

Vinstra Markedsforening

Motevisning i Vinstrahallen torsdag 17/10

London har. Milano har. Paris har. Og selvfølgelig har Vinstra! Tradisjonen tro - høstens store Motevisning nærmer seg. Vi kan som vanlig lokke med flotte og dyktige modeller som viser oss de siste trendene på motefronten. Og heldige som vi er - musikalsk innslag denne gangen er vår "egen" Ida Rønshaugen, som har tatt turen hjem fra hovedstaden! Giveaways og spennede uttrekkspremier har vi selvfølgelig også. Vi sees i Vinstrahallen på torsdag.


Fron klare for opprykk - møt opp i Kåja i dag!

På bakgrunn av at Faaberg sitt førstelag ikke klarte opprykk til 3-divisjon – ble det tidligere i uken klart at Fron rykker opp til 4-divisjon på bekostning av Faaberg 2 (pga av at første- og andrelag ikke kan spille i samme divisjon). I dag klokken 16.00 er det allikevel «seriefinale» i Kåja mellom de to nevnte lag. Vi gratulerer Fron med opprykk og oppfordrer ALLE til å ta turen i Kåja i dag!!


Gunslingers på Kolonialen i kveld

En aldri så liten påminnelse - i kveld (fredag) står det kjente norske countrybandet Gunslingers på scena på Kolonialen! Ta turen og drøm deg til sommer og countryfestival...


SagaLiv åpner i dag

Baksia på Harpefoss har fram til nå vært mest kjent for Dølarock. Nå tar tre driftige damer opp kampen om hegmoniet. SagaLiv har åpning i dag, fredag 13/9 klokken 17.00.


Lykke til - Furusjøen Rundt

Våre venner i Furusjøen Rundt er nå igang med siste forberedelser til helgens løp! Vinstra Markedsforening er sammen med Peer Gynt Kjøpesenter og Sødorptunet stolte sponsorer av "Eventyret i Rondane". Og for dere som ikke rakk påmeldingsfristen, så er det fremdeles mulig å melde seg på løpet på stadion! Lykke til!


Gudbrandsdalsløpet

For deg som har abstinenser etter forrige helg - det skjer noe på Vinstra også nå i helgen!! Vetaranbilløpet "Gudbrandsdalsløpet" går av stabelen i vårt distrikt i morgen lørdag 7. september. Du vil kunne ta bilene i nærmere øyensyn både på Sødorptunet, Peer Gynt Kjøpesenter og ved Sinclair i Kvam. Tidene får du med deg her:


Har du bilde fra Byfesten?

Vi ønsker å samle en bildebank fra Byfesten - og i den anledning trekker vi ut en vinner som får et gavekort på 500,- på en valgfri butikk her på Vinstra. Det du trenger å gjøre er å sende bildet/bildene dine til post@vinstra.no innen fredag 13/9. Alle bilder vi mottar kan bli brukt av Vinstra Markedsforening ved senere anledninger/arrangementer.


Side 6 av 18Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist   
Fjerner flaggnekt

Fjerner flaggnekt

Fram til nå har Nord-Fron kommune hatt som gjel...

TITLE

Vil ha mer bredbånd

Politikerne i Nord-Gudbrandsdalen er bekymra ov...

TITLE

Høstferie 2017 - INFO

TITLE

Dømt for voldtekt

En mann i 70-årene fra midt-Gudbrandsdal er døm...

TITLE

Går for E6 vest for Lågen

Fylkesmann i Oppland Sigurd Tremoen mener det e...

TITLE

Kvam IL på Markedsdagen

Lørdag kl. 11 - 15.00 ved Sinclair/Kvam Stasjon

TITLE

Kvam Idrettspark - parkering på utsiden

Kvam IL ønsker å unngå motorisert ferdsel i Kva...

TITLE

Bil i grøfta

En bil har kjørt i grøfta på Vinstra ved Ruste....

TITLE

Triveleg kveld i Skåbu!

Ca. 40 personar møtte opp på markvandringa ved ...

fredag
22.september
lørdag
23.september
søndag
24.september
mandag
25.september
tirsdag
26.september
onsdag
27.september
torsdag
28.september
fredag
29.september
lørdag
30.september
søndag
01.oktober
SkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyet
10°11°12°14°13°12°12°12°11°10°
Flau vind, Øst, Skyet 0 mmFlau vind, Sør, Skyet 0 mmFlau vind, Vest-sørvest, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mmLett bris, Sør-sørøst, Skyet 0 mmLett bris, Sørøst, Skyet 0 mmLett bris, Sør-sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Skyet 0 mm
Værvarsel Vinstra i Nord-Fron fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK