Vinstra Markedsforening på Facebook Abonner på nyheter fra Vinstra Markedsforening Vinstra Markedsforening på YouTube

Vinstra Markedsforening

Nedregate Vinstra

Kontakt:

Styreleder
Anne Marie Olstad
Tlf 991 56 562
post@vinstra.no
Postboks 177, 2640 Vinstra

Om oss:

Vinstra Markedsforening ble stifta 28. mars 1995 som en ny organisasjon etter oppløsning av Vinstra Handelsstandsforening som ble stifta 10. des. 1958. Vi har i dag i overkant av 70 medlemmer, og representerer således en stor andel av næringslivet i Nord-Fron kommune. VMF er drevet som en ideell organisasjon, med et arbeidende styre, forankret i næringslivets felles aktiviteter og felles markedsføring, styrt ut i fra årsmøte og høstmøte. Målet med VMF sitt arbeid er å bedre rammebetingelsene og gi økt oppmerksomhet til medlemmene og styrke kundetilstrømningen.

Kort oppsummert: VMF ønsker utvikling, aktivitet og engasjement på Vinstra – og skal være en sterk pådriver for at så skjer!

Medlemsavgift, offentlig støtte og andre driftstilskudd utgjør det økonomiske grunnlaget for drift. Medlemskap i VMF er åpent for handel, service og produksjonsbedrifter, huseiere, enkeltpersoner, foretak og organisasjoner innen offentlig eller privat virksomhet – altså for alle.

VMF er organisert med årsmøtet i mars og høstmøtet i oktober som øverste organ. Mellom disse er det daglig leder og styret i VMF, i nært samarbeid med medlemsmøter som sørger for drift gjennom året. Årsmøtet i mars behandler vanlige årsmøtesaker mens høstmøtet behandler budsjett og årsplan. Vi har også nedsatt en egen arbeidsgruppe som gjør det meste av planleggingen og gjennomføringen i forbindelse med aktiviteter og arrangement i regi av VMF.

onsdag
13.desember
torsdag
14.desember
fredag
15.desember
lørdag
16.desember
søndag
17.desember
mandag
18.desember
tirsdag
19.desember
onsdag
20.desember
torsdag
21.desember
Lett snøSkyetSkyetDelvis skyetDelvis skyetDelvis skyetSkyetDelvis skyetSkyet
-13°-12°-14°-13°-16°-15°-7°-4°-4°
Svak vind, Øst, Lett snø 0,8 mmFlau vind, Øst, Skyet 0 mmSvak vind, Nord-nordøst, Skyet 0 mmSvak vind, Nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Sør, Delvis skyet 0 mmFlau vind, Nordvest, Skyet 0 mmSvak vind, Nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Vest-nordvest, Skyet 0 mm
Værvarsel Vinstra i Nord-Fron fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK