Vinstra Markedsforening på Facebook Abonner på nyheter fra Vinstra Markedsforening Vinstra Markedsforening på YouTube

Vinstra Markedsforening

Nedregate Vinstra

Kontakt:

Styreleder
Olof Moe
Tlf 959 27 127
post@vinstra.no
Postboks 177, 2640 Vinstra

Om oss:

Vinstra Markedsforening ble stifta 28. mars 1995 som en ny organisasjon etter oppløsning av Vinstra Handelsstandsforening som ble stifta 10. des. 1958. Vi har i dag i overkant av 94 medlemmer, og representerer således en stor andel av næringslivet i Nord-Fron kommune. VMF er drevet som en ideell organisasjon, med et arbeidende styre, forankret i næringslivets felles aktiviteter og felles markedsføring, styrt ut i fra årsmøte og høstmøte. Målet med VMF sitt arbeid er å bedre rammebetingelsene og gi økt oppmerksomhet til medlemmene og styrke kundetilstrømningen.

Kort oppsummert: VMF ønsker utvikling, aktivitet og engasjement på Vinstra – og skal være en sterk pådriver for at så skjer!

Medlemsavgift, offentlig støtte og andre driftstilskudd utgjør det økonomiske grunnlaget for drift. Medlemskap i VMF er åpent for handel, service og produksjonsbedrifter, huseiere, enkeltpersoner, foretak og organisasjoner innen offentlig eller privat virksomhet – altså for alle.

VMF er organisert med årsmøtet i mars og høstmøtet i oktober som øverste organ. Mellom disse er det daglig leder og styret i VMF, i nært samarbeid med medlemsmøter som sørger for drift gjennom året. Årsmøtet i mars behandler vanlige årsmøtesaker mens høstmøtet behandler budsjett og årsplan. Vi har også nedsatt en egen arbeidsgruppe som gjør det meste av planleggingen og gjennomføringen i forbindelse med aktiviteter og arrangement i regi av VMF.

tirsdag
30.november
onsdag
01.desember
torsdag
02.desember
fredag
03.desember
lørdag
04.desember
søndag
05.desember
mandag
06.desember
tirsdag
07.desember
onsdag
08.desember
LettskyetKlarværSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyetSkyet
-8°-8°-4°-10°-9°-9°-10°-10°-12°
Flau vind, Øst-nordøst, Lettskyet 5 mmFlau vind, Vest-nordvest, Klarvær 0 mmSvak vind, Nord, Skyet 8 mmFlau vind, Øst, Skyet 0 mmFlau vind, Sør, Skyet 0 mmFlau vind, Nord, Skyet 0 mmFlau vind, Nord-nordvest, Skyet 0 mmFlau vind, Vest-nordvest, Skyet 0 mmFlau vind, Nordvest, Skyet 0 mm
Værvarsel Vinstra i Nord-Fron fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK